Een verandering van leefstijl kan een uitdaging voor je zijn. Met een persoonlijk leefstijlplan wordt het je makkelijker en leuker gemaakt. Start vandaag nog en meld je aan voor de intake. We willen je graag leren kennen, hopelijk tot snel!

Dit mag je verwachten wanneer je kiest voor een Gecombineerde Leefstijl interventie(GLI) bij ons? Wij zijn onderscheidend door onze kennis van stress reductie, burn-out klachten, mentale blokkades, trauma release, hoogsensitiviteit, somatiek, overgang. Wij zetten mindfulness, yoga en diverse coaching methodieken in om het programma zo authentiek mogelijk te maken.

Stap 1 – Intake

Iedereen start met een individuele intake van 60 min. Hier worden doelen SMART opgesteld.

Stap 2 – Eigen persoonlijke leefstijlplan

Je ontvangt je eigen persoonlijke leefstijlplan. Hiermee ga je de komende 8 maanden actief aan de slag. De eerste 3 maanden doe je actief mee in de groep aan pilates, yoga, workout, wandelen, fietsen, etc. Je onderneemt hierin zelf actie, wij bieden je de mogelijkheid.

Stap 3 – Terugkoppeling

In de eerste 8 maanden is er regelmatig (details staan in het persoonlijke leefstijlplan) contact. In deze contact momenten is er plaats voor coaching op Leefstijl. Waar loop je tegen aan en wat heb je nodig? Groepsbijeenkomsten en/of individuele coaching.

Stap 4 – Weet alle belangrijke thema’s

Na een periode van 8 maanden ken je alle alle belangrijke thema’s van CooL. Je kan deze toepassen en weet er gebruik van te maken in je eigen voordeel. Je bent klaar voor de volgende fase.

Stap 5 – Keep on track…

Het maken van gezonde keuzes gaat je steeds makkelijker af. Om dit te blijven volhouden is er een ondersteuningsprogramma van maximaal 16 maanden. We houden positief contact om te motiveren en inspireren. Je hebt zelf veel inbreng en invloed, je hebt zelf de regie.