Leefstijl & Vitaliteit (blcn) | Outdoor & Indoor Yoga | Wandel & Natuur coaching

Een coach-traject bij Love What You Do is afgestemd op je eigen vooropgestelde positieve gezondheidsdoel. Dit kan fysiek, mentaal of spiritueel zijn. De eerste stap is een kennismakingsgesprek met de professional.

Kennismakingsgesprek

In dit gesprek geef je in grote lijnen aan wat je wilt en we testten je veranderbereidheid. Dit is om vast te stellen in welke mate je open staat voor het bereiken van je doel (willen, kunnen, moeten). Dit gesprek is geheel vrijblijvend en oriƫnterend, de deur staat open voor iedereen, die wil investeren in zichzelf. Je eerste stap naar verandering en groei, is ontdekken wie je daarbij kan helpen. Daarom is dit gesprek gratis, je onderzoekt of je bij Love What You Do een connectie ervaart en vertrouwen voelt.

Intake

Wanneer er van beide kanten een positieve ervaring is geweest tijdens het kennismakingsgesprek, volgt er een intake. Tijdens een intake gaan we dieper in op je huidige situatie en je maakt je doelen SMART. Dit wordt omgezet in je eigen persoonlijke actieplan. Tijdens deze intake doe je ook al inzichten op waar je direct mee aan de slag kan gaan. De duur en inhoud van het actieplan is bij iedereen anders, daarom is een intake zo waardevol. Het wordt helemaal op maat afgestemd op wie jij bent en wat jij wilt bereiken. Hierna worden de sessies ingepland, samen in overleg.

Sessies

Een traject bevat gemiddeld 8 sessies. In iedere sessie sta jij centraal. Wat er nodig is, is geheel afhankelijk van waar je nu staat, wie je bent en waar je naar toe wilt, hoe snel je alles oppakt en wat je onderweg tegen komt in het dagelijks leven. De sessies zijn interactief, diverse interventies worden toegepast. Bewegen of stilzitten, oefeningen of gesprekken, testen of brainstormen, binnen of buiten. Het maken van huiswerk (thuis opdrachten) hoort hier ook bij. Alles is erop gericht om je persoonlijke doelstelling te realiseren.

Feedback sessie

Dit is de afronding, het afsluiten van een traject. Zijn er nog open eindjes? Wat moet er nu nog gebeuren en hoe wordt dat door jezelf ingevuld? Heb je nu de juiste handvatten om verder te gaan? Van wie heb je nu nog hulp nodig? In 30 minuten tijd bespreken we of alles geborgd is en hoor ik ook graag je totaal beleving. Mijn missie is om je te begeleiden naar je doel op een duurzame verankerde wijze.