Voor iedereen is er een andere reden, achtergrond of motivatie nodig, om dagelijkse gewoonten duurzaam positief te veranderen. Door inzicht te krijgen in je eigen unieke drijfveren, ontdek je de kracht van binnenuit.

Door positief gezond in het leven te staan ervaar je dagelijks meer energie. Chronische klachten kunnen afnemen en je voorkomt leefstijlziekten. Met kleine veranderingen ga je al impact maken. In een coach-traject stel je zelf doelen, waar wil je aan werken, wat wil je graag veranderd zien? Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt om je doelen te behalen. Iedereen is uniek en iedereen heeft wat anders nodig om een probleem op te lossen. Gun jezelf deze ervaring, loop niet langer door in gedachten. Zet die eerste stap.

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven (Machteld Huber 2021)

Vitaliteit

Energie, conditie en spierkracht ontwikkelen en behouden en zo een vitaal leven ervaren. Door jezelf dagelijks op een gepaste manier uit te dagen bereik je gezonde doelen. Het is super gezond om je hart en vaatstelsel positief te activeren. Hierdoor worden ook je zenuwstelsel en immuunsysteem veerkrachtiger, dit geeft je energie zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Een gezonde darmflora speelt hierin een belangrijke basis. Gezonde producten eten, minder suiker, meer vitaminen en mineralen, minder chemicaliën, meer biologisch! Biologische boodschappen, direct van de boer bestel je eenvoudig online of haal je bij de lokale boer. Door kleine veranderingen in je dagelijkse leefpatroon door te voeren, ga je duurzaam veranderen. Gezond voor jezelf en je omgeving.

Je hele lichaam activeren en hier plezier in ervaren, door (matige) intensieve inspanning. Bijvoorbeeld een workout in de buitenlucht (kijk eens op deze site, hier ben ik ook trainer), de sportschool, een vereniging of club, individueel of gezamenlijk bewegen, wat past er bij jou? Zijn er nu nog belemmerende overtuigingen of barrières waarom jij niet je lichaam (kan) activeren? Samen kijken we naar mogelijke oplossingen. Hoe fijn is het wanneer jezelf de regie hebt en ontdekt hoe krachtig de verbinding is tussen je lichaam en geest. Zet jezelf aan! En geniet van de positieve flow, die het leven je te bieden heeft. Leef je leven vol en maximaal, van een gezonde leefstijl wordt je een energieker en opgewekter!

Mentale weerbaarheid

Veel leefstijlklachten komen voort uit mentale klachten, zoals stress. Onze huidige maatschappij daagt ons uit om weerbaar te zijn, juiste keuzes te maken, gezond te zijn en te blijven. Het vergroten van je mentale weerbaarheid is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl, het versterkt het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Het helpt o.a. bij slaapproblemen, ademhalingsproblemen, concentratieproblemen, stress en piekeren.