Je wilt werken aan je gezondheid bent, anders ben je niet op deze website. Een leefstijltraject is afgestemd op je gezondheidsdoel. De eerste stap is een kennismakingsgesprek met een coach.

Gratis Kennismakingsgesprek

In dit gesprek geef je in grote lijnen aan wat je wilt en ik vertel je globaal over het leefstijlplan. Je doet een test op het gebied van veranderbereidheid om vast te stellen of dit het moment is voor jou. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en oriƫnterend.

Intake

Besluit je om verder te gaan naar de volgende stap en heb je de test gehaald, dan volgt er een intake. Tijdens een intake gaan we dieper in op je huidige situatie, je doet o.a. een health check en een persoonlijkheidstest. Je maakt je doelen SMART, zodat deze omgezet worden in een actieplan. In deze eerste sessie doe je al inzichten op waar je mee aan de slag kan gaan.

Vervolg sessies

Een traject bevat gemiddeld 8 vervolg sessies. In iedere sessie sta jij centraal. Wat er nodig is, is geheel afhankelijk van waar je nu staat, wie je bent en waar je naar toe wilt. De sessies zijn interactief, diverse interventies worden toegepast. Bewegen of stilzitten, oefeningen of gesprekken, testen of brainstormen, binnen of buiten. Het maken van huiswerk (thuis opdrachten) hoort hier ook bij. Alles is erop gericht om je persoonlijke doelstelling te realiseren.

Feedback sessie

In deze sessie koppel je terug hoe je het hebt ervaren en wat je het waard vindt. Wat moet er nu nog gebeuren en hoe wordt dat ingevuld. Heb je nu de juiste handvatten om verder te gaan. Om je eigen regie op je leven te houden. Duurzame gedragsverandering en meer energie is het resultaat.