Je bent op zoek naar een leefstijlcoach, anders ben je niet op deze website. Een leefstijlcoaching traject is altijd persoonlijk en afgestemd op je doel. De eerste stap is een kennismaking.

Gratis Kennismakingsgesprek

In dit gesprek geef je in grote lijnen aan wat je doel is of wat je klachten zijn. Middels een eenvoudige test vatten we samen of dit het juist moment is om een traject op te starten. Het gesprek is geheel vrijblijvend en oriƫnterend.

Intake

Besluit je om verder te gaan naar de volgende stap en heb je de test gehaald, dan volgt er een intake. Tijdens een intake gaan we dieper in op je huidige situatie en het SMART formuleren van je doel. In deze eerste sessie doe je al inzichten op waar je mee aan de slag kan gaan.

Vervolg sessies

Omdat ieder traject uniek is, worden het aantal sessies ook afgestemd op je wens en doelstelling. Het aantal sessies is gemiddeld tussen de 3 tot 9 sessies. In iedere sessie sta jij centraal. Wat je doet en wat er nodig is, is om die reden geheel afhankelijk van waar je staat. En wie je bent en waar je naar toe wilt. Bij mooi weer naar buiten, veel bewegen of stilzitten, oefeningen of gesprekken, testen of brainstormen. Geheel op maat. Alles is erop gericht wat jij nodig hebt om tot je doelstelling te komen.

Feedback sessie

In deze sessie koppel je terug hoe je het hebt ervaren en wat je het waard vindt. Wat moet er nu nog gebeuren en hoe wordt dat ingevuld. Heb je nu de juiste handvatten om verder te gaan. Om je eigen regie op je leven te houden. Duurzame gedragsverandering is het resultaat.