Leefstijl & Vitaliteit (blcn) | Outdoor & Indoor Yoga | Wandel & Natuur coaching

Reguliere Yin Yoga lessen. Op maandag en woensdagavond zijn er yin yoga lessen in de studio. Deze lessen zitten inmiddels vol. Wil je op een reservelijst geplaats worden, dan mag je een mail sturen via contact. Je wordt dan geïnformeerd zodra er weer plek is.

Yin Yoga workshop Een gezellige en ontspannen workshop boeken met een gezelschap van 3 tot 8 personen? Dat kan! Duur: 3 uur uur. Kosten € 135. Inhoud van de workshop is bespreekbaar.

Body & Mind studio – Love What You Do – ’t Harde

Regelmatig yoga beoefenen houd je bewust van je lichaam. Het geeft je een totaal ontspanning. Je blijft in verbinding met de grenzen van je eigen kunnen. En je verlegt je grenzen, je focus wordt krachtiger en zelfvertrouwen vergroot. Een plek voor rust en bezinning. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen, alles is aanwezig. Voor jezelf is het prettig een eigen mat of een handdoek te gebruiken. Aan het einde van een les/workshop wordt er gebruik gemaakt van o.a. klankschalen, dit geeft een geluid en trilling in de ruimte die extra diep doorwerkt op de ontspanning.

Studio Love What You Do ’t Harde
Eindontspanning met klankschalen, regenmaker, koshi, etc. een geheel klankconcert.