Leefstijl & Vitaliteit (blcn) | Outdoor & Indoor Yoga | Wandel & Natuur coaching

Voor iedereen is er een andere reden, achtergrond of motivatie nodig, om dagelijkse gewoonten duurzaam positief te veranderen. Door inzicht te krijgen in je eigen unieke drijfveren, ontdek je de kracht van binnenuit. Door positief gezond in het leven te staan ervaar je dagelijks meer energie. Met kleine veranderingen, ga je impact maken. In een coach-traject ga je eigen doelen opstellen en je eigen ontwikkelpad regisseren. Je krijgt de begeleiding die je nodig hebt in het moment. Iedereen is uniek en iedereen is anders. Gun jezelf deze persoonlijke en individuele ervaring naar groei.

Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is het vermogen van mensen zich aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven (Machteld Huber 2021)

Vitaliteit

Energie, conditie en spierkracht ontwikkelen en behouden en zo een vitaal leven ervaren. Door jezelf dagelijks op een gepaste manier uit te dagen bereik je gezonde doelen. Het is super gezond om je hart en vaatstelsel positief te activeren. Hierdoor worden ook je zenuwstelsel en immuunsysteem veerkrachtiger, dit geeft je energie zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Een gezonde darmflora speelt hierin een belangrijke basis. Gezonde producten eten, minder suiker, meer vitamineren en mineralen, minder chemicaliën, meer biologisch! Biologische boodschappen, direct van de boer bestel je eenvoudig online bij o.a. Hofweb. Door kleine veranderingen in je dagelijkse leefpatroon door te voeren, ga je duurzaam veranderen. Gezond voor jezelf en je omgeving.

Je hele lichaam activeren en hier plezier in ervaren, door (matige) intensieve inspanning. Een workout in de buitenlucht (kijk eens op deze site, hier ben ik trainer), de sportschool, een vereniging of club, individueel of gezamenlijk, wat past bij jou? Zijn er nu nog belemmerende overtuigingen of barrières waarom jij niet je lichaam activeert, samen kijken we naar een oplossing. Hoe fijn is het wanneer jezelf de regie hebt en ontdekt hoe krachtig de verbinding is tussen je lichaam en geest. Zet jezelf aan! En geniet van de positieve flow, die het leven je te bieden heeft. Leef je leven vol en maximaal.

Mentale weerbaarheid

Veel leefstijlklachten komen voort uit mentale klachten. Onze huidige maatschappij daagt ons uit om weerbaar te zijn, juiste keuzes te maken en gezond te zijn en te blijven. Het vergroten van je mentale weerbaarheid is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Beperkende overtuigingen loslaten en positieve programma’s terugplaatsen (body mind release methode), ruimen mentale blokkades op en versterken je mentale kracht.

Immuunsysteem versterken

Mindfulness en yoga zijn versterkend voor het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem. Het biedt ontspanning, het helpt o.a. bij slaapproblemen, ademhalingsproblemen, concentratieproblemen en bij piekeren. Wat is yoga? Lees meer via deze link over yoga. Body, Mind en Spirit zijn een geheel en het geheel dient in balans te zijn, om ziekte buiten de deur te houden. Werk aan een sterk immuunsysteem en blijf in balans.