Leefstijl & Vitaliteit (blcn) | Outdoor & Indoor Yoga | Wandel & Natuur coaching

Hoi ik ben Liesbeth Godeschalk (geb. 1976), getrouwd met Patrick Band en moeder van Duncan Band (2011). Sinds 2011 woon ik op ’t Harde, bewust gekozen vanwege de mooie vrije natuur in de omgeving. Ik ben opgegroeid in de landelijke omgeving van Heino en ik hou van het vrije buiten leven. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig sportief en creatief en volg mijn hart. Dat maakt mijn levenspad onlogisch, dynamisch en leuk!

Op mijn linked in kan je in grote lijnen mijn opleidingen en werkervaringen waarnemen. Daarnaast heb ik diverse trainingen en workshops gevolgd voor mijn persoonlijke ontwikkeling en om specifieke vakkennis eigen te maken. Zoals: Projectmanagement professionalisering (IPMA/LEAN), Persoonlijke effectiviteit, MBTI, Inzicht in invloed, Yoga teacher training Yin & Power yoga, Mindfulness, Dynamic spiral yoga, Ayurveda, Pilates, Yoga coach, Personal trainer, Psoas release (TRE), Leefstijl Coach (blcn), Outdoor trainer, Natuur voedingsadviseur, etc.

Hoe kom ik op de naam van mijn onderneming? Creativiteit is overal om ons heen. Op de kunstacademie heb ik vooral geleerd om te kijken. Door intuïtief om mij heen te kijken, ben ik direct al geïnspireerd en heb ik zo 101 ideeën. Dan gaat het erom, wat raakt me, wat blijft hangen, wat resoneert. Omdat ik in 2017 mijn yoga pad was gestart met de eenvoudige gedachte: “wat is dit leuk, dit zou ik iedere dag wel willen en kunnen doen”, paste de naam: Love What You Do.

Waar hou jij van, wat zijn jou drijfveren en wat zou jij iedere dag (anders) willen doen? Kan ik je van dienst zijn met mijn vakkennis en ervaring? Als coach ben ik een begeleider op je pad, als yoga docent een rots in de branding, als outdoor trainer motiverend, als individu eigenwijs en volg ik mijn eigen pad, buiten de gebaande paden om. Welk pad heb jij te volgen en kruisen daarbij onze wegen elkaar? Ik geniet ervan mensen te ontmoeten en nieuwe verhalen te horen. Ik laat mij in het leven inspireren door kunst (ik maak) , cultuur (ik geniet) en natuur (ik ben). Wat is jou inspiratiebron?