Leefstijl & Vitaliteit (blcn) | Outdoor & Indoor Yoga | Wandel & Natuur coaching

Een mindfulness workshop in de natuur

Buiten zijn in een natuurlijke omgeving, werkt stress reducerend en brengt rust. Het wordt als ervaren als vrijheid en energie opbouwend. Onderweg zijn en momenten pakken om mindfulness te ervaren en yoga oefeningen toe te passen in de natuur. Dat is een andere manier van wandelen en in contact zijn met jezelf en de omgeving. Weersomstandigheden hebben invloed, daarop inspelen vergroot je weerbaarheid. Sta open voor het moment en laat jezelf groeien.

Laat je verrassen door wat zich onderweg aandient. In een yoga outdoor workshop, wordt wandelen afgewisseld met yoga oefeningen en natuurcoaching technieken (mindfulness, adem beheersing, verzamelen). Een leuke afwisselende en gezellige workshop voor iedereen die ongeveer 2 uur kan wandelen.

Duur: 2 uur. Kosten € 90 maximum van 8 deelnemers.

Iedere dag een wandeling buiten, dat is de basis filosofie van Love What You Do. Het is goed voor je lichaam, je komt in beweging. Het werkt positief om je gedachten stroom te ordenen. Je ervaart minder prikkels en de natuur inspireert je, om te zijn in het hier en nu.