Met deze outdoor activiteit verwelkom je de frisse buitenlucht en geniet je van het panorama uitzicht. Voel je fit en gezond met powerwalking, gecombineerd met een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen. Het tempo wordt flink opgevoerd zodat je hartslag wordt verhoogd. De focus van de oefeningen licht op kracht gecombineerd met lenigheid.

Deze Body fit outdoor les is ontwikkeld voor vrouwen, vanaf ongeveer 35 jaar (jonger mag ook natuurlijk!). Heerlijk en gezellig om het nieuwe jaar mee te beginnen, een energie booster! Het is laagdrempelig, het is voor iedereen die een uur kan wandelen. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen, low impact of high impact, zodat je intensief wordt uitgedaagd op je eigen niveau. Je wordt bewust van je eigen lijf, door aandachtig te bewegen.

Je draagt een sportieve outfit: kleding waarin je makkelijk kan bewegen, sportschoenen en vooral laagjes! Je bent niet bang voor een paar regendruppels. Neem je bidon met water mee en een paar (sport)handschoenen, in een klein rugtasje. Een weerstand fitness band ontvang je bij aanvang, dit om de intensiteit van de oefeningen te verhogen wanneer dit wenselijk is. We gebruiken voor de oefeningen wat we onderweg zien, zoals een bankje, hek of boomstam. We houden het afwisselend en voor iedereen haalbaar.

We lopen door het bos in ’t Harde en bij nat weer lopen we op verharde paden. We verzamelen op een afgesproken plaats, de exacte locatie ontvang je na aanmelding.

Actie challenge 2023! 8 weken € 59* incl. fitnessband

De eerste les is op zaterdag 7 januari van 9:00 tot 10:00 uur.

Alle data: 7,14,21,28 januari en 4,11,18,25 februari.

 *volg je al yogalessen bij Love What You Do dan kan je al meedoen voor € 49,-