Coaching is gericht op bewustwording van je je eigen drijfveren, waarom doe je wat je doet, wat is je pure authentieke zelf? Met coaching heb je vooraf een doel gesteld, dat kan van alles zijn: een betere leefstijl, beter leren omgaan met stress, minder piekeren, beter slapen, meer rust voelen, gezonder eten, meer bewegen, je fitter en energieker voelen, minder pijn ervaren, acceptatie van omstandigheden, meer contact met het lichaam en positiever in het leven staan. Alles samengevat in stressreductie en lichaamsbewustzijn.

Gebrek aan authenticiteit is een van de meest voorkomende oorzaken van energieverlies; het ondermijnt onze gezondheid en maakt dat we ons niet gelukkig voelen. Het belangrijk dat je begrijpt dat je alle delen van jezelf moet erkennen. Alles om ons heen, zichtbaar of onzichtbaar, is in essentie een golf van energie. Wees je authentieke zelf, alle anderen zijn al bezet.

Bewustwording

De essentie van coaching is effectief gedrag ontwikkelen, gericht op het behalen van je eigen doel. Vaak is onbewust gedrag uit het verleden een belemmerende factor. Ongeveer 95% van ons gedrag is onbewust, er is dus voldoende potentieel om te ontwikkelen. Door middel van het inzetten van stressreductie technieken en het vergroten van lichaamsbewustzijn, voel jij je merkbaar energieker, meer in balans en rustiger in gedachten. Beperkende/belemmerende overtuigingen mogen worden los gelaten, mentale blokkades heffen zich op en je lichaam ontspant.

Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat lichaam en geest nauw verbonden zijn met elkaar, binnen de yoga traditie was dit altijd al een uitganspunt. Maar nu wordt ook de wetenschap op het gebied van celniveau beschreven door o.a. Bruce Lipton. Een verandering wordt aantoonbaar dieper en constructiever aangepakt, wanneer je bewust beweegt. Een nieuwe gewoonte wordt beter verankerd en eventuele fysieke pijnklachten worden minder. De Psoas release methode helpt om dieperliggende spanningen los te laten op celniveau.

Blijf trouw aan jouw unieke energetische identiteit en stem je leven, je omgeving, je sociale contacten en je beloftes af op jouw energetische trillingsfrequentie.

Als je eenmaal jouw energiegolf in ere hebt hersteld, zal die voor de rest van je leven je innerlijke referentiepunt zijn, en je sjabloon voor een leven dat authentiek is en overeenkomt met je ware zelf. Je bent dan in staat om alle lagen van je aura (met name de fysieke, emotionele en mentale) af te stemmen op jouw unieke trillingsfrequentie. Waarheid weerklinkt dan in heel je wezen. Wij allemaal zijn geschapen om te stralen.