Yin yogaMaandag18:45 tot 19:45
Yin yogaMaandag20:00 tot 21:00
Yang yoga / PilatesWoensdag9:30 tot 10:30
Yin yogaWoensdag10:45 tot 11:45
Yin yogaWoensdag18:45 tot 19:45
Yin yogaWoensdag20:00 tot 21:00
Body Fit – Powerwalk (Outdoor)Zondag10:00 tot 11:00
Abonnement yoga € 99 per blok
Abonnement Body Fit – Powerwalk (Outdoor)€ 55 per blok
Je hebt een vaste plek bij een abonnement

BLOK

Een blok is een periode waarin 10 lessen worden aangeboden. Je schrijft je in voor een vaste dag en tijdstip. Iedere week is er les, m.u.v. schoolvakanties. Kan je niet, dan mag je op een andere dag en tijdstip inhalen.

  • 2 september start het najaar blok
  • 18 november start het winter blok
Losse yoga les€ 15 per losse les
Losse Body Fit – Powerwalk (Outdoor) les€ 8 per losse les
Let op ! Altijd vooraf je plek reserveren.

SOORTEN LESSEN

Yin yoga

Yin yoga is een zachte rustige en langzame yoga, de houdingen worden 2 tot 10 minuten aangehouden en zijn liggend en zittend. Het stretcht tot diep in het bindweefsel, het verdiept je bewegingsruimte en laat je tot diep je vezels ontspannen. Het is een fijne beweegvorm om mindfulness bij toe te passen, je doet de oefeningen meditatief. Yin yoga is een laagdrempelige vorm van bewegen en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet lenig te zijn, je ontwikkeld door de beoefening vanzelf je maximale ruimte. Deze lessen worden alleen in de avond gegeven vanwege de ontspannende en ontladende werking. De eindontspanning is met klankschalen en de les wordt gezamenlijk afgesloten met een kop chai kruiden thee.

Yang yoga / Pilates

Met yang yoga doe je staande, liggende of zittende oefeningen, dit gaat wat meer in een flow. Zo kan een houding 3 tot 5 ademhalingen aangehouden worden maar ook enkele minuten, of er wordt krachtig geactiveerd met een buikspier oefening. Je werkt aan balans, core versterking en diepe ontspanning. De eindontspanning is met klankschalen en de les wordt gezamenlijk afgesloten met een kop detox kruiden thee.

Body Fit – Powerwalk (Outdoor)

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om te ontspannen en te activeren. Heerlijk en gezellig een energie booster in de vroege ochtend. Begin je dag goed en verwelkom de frisse buitenlucht en geniet je van het panorama uitzicht. Het is een mix van stevig wandelen en oefeningen om het hele lichaam te trainen, balans, kracht en uithouding. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen, daarom kan iedereen meedoen. Deze Body fit outdoor les is ontwikkeld voor vrouwen van 45+ die houden van wandelen en fit willen zijn en blijven. Voor bepaalde oefeningen kan je een weerstandband gebruiken, neem er zelf een mee of doe de oefening zonder een band. We hebben een Whats app groep om af te stemmen wie er wel/niet is en waar we verzamelen. Tip: doe wandel/sport schoenen aan en laagjes kleding.

Met Body fit – Powerwalk gaan we naar buiten, je trekt je wandelschoenen en neemt een eigen weerstandband mee en eventueel een waterfles. Er zijn wekelijks lessen, bij erg slecht weer slaan we een keer over.

Heb je vragen ? neem contact op

Leuk voor vakanties > Volg deze online lessen om thuis onder begeleiding door te gaan met yoga.