Body Fit – Powerwalk > Zondag 10:00 – 11:00

Yang yoga – Pilates > Dinsdag 9:00 tot 10:00

Yin yoga > Maandag en woensdag avond 18:30-19:30 & 20:00-21:00

Body Fit – Powerwalk

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om te ontspannen en te activeren. Heerlijk en gezellig een energie booster in de vroege ochtend. Begin je dag goed en verwelkom de frisse buitenlucht en geniet je van het panorama uitzicht. Het is een mix van stevig wandelen en oefeningen om het hele lichaam te trainen, balans, kracht en uithouding. Je bepaalt zelf de intensiteit van de oefeningen, daarom kan iedereen meedoen. Deze Body fit outdoor les is ontwikkeld voor vrouwen van 45+ die houden van wandelen en fit willen zijn en blijven. Voor bepaalde oefeningen kan je een weerstandband gebruiken, neem er zelf een mee of doe de oefening zonder een band. Verzamelen op de parkeerplaats bij de zandverstuiving aan de badweg. We hebben een Whats app groep om af te stemmen wie er wel/niet is. Tip: doe wandel/sport schoenen aan en laagjes kleding.

Met Body fit – Powerwalk gaan we naar buiten, je trekt je wandelschoenen en neemt een eigen weerstandband mee en eventueel een waterfles. Er zijn wekelijks lessen, bij erg slecht weer slaan we een keer over. Probeer het en doe mee, een losse les is €7,50. Meld je vooraf aan via Whats app.

Yang yoga

Met yang yoga doe je staande, liggende of zittende oefeningen, dit gaat wat meer in een flow. Zo kan een houding 3 tot 5 ademhalingen aangehouden worden maar ook enkele minuten, of er wordt krachtig geactiveerd met een buikspier oefening. Je werkt aan balans, core versterking en diepe ontspanning. De eindontspanning is met klankschalen en de les wordt gezamenlijk afgesloten met een kop detox kruiden thee. Je betaald per losse les € 13,50. Meld je vooraf aan via Whats app.

Yin yoga

Yin yoga is een zachte rustige en langzame yoga, de houdingen worden 2 tot 10 minuten aangehouden en zijn liggend en zittend. Het stretcht tot diep in het bindweefsel, het verdiept je bewegingsruimte en laat je tot diep je vezels ontspannen. Het is een fijne beweegvorm om mindfulness bij toe te passen, je doet de oefeningen meditatief. Yin yoga is een laagdrempelige vorm van bewegen en voor iedereen toegankelijk. Je hoeft niet lenig te zijn, je ontwikkeld door de beoefening vanzelf je maximale ruimte. Deze lessen worden alleen in de avond gegeven vanwege de ontspannende en ontladende werking. De eindontspanning is met klankschalen en de les wordt gezamenlijk afgesloten met een kop chai kruiden thee. Je betaald per losse les € 13,50. Meld je vooraf aan via Whats app.

Heb je vragen ? neem contact op

Leuk voor vakanties > Volg deze online lessen om thuis onder begeleiding door te gaan met yoga.