Relax met volle aandacht – XL les – 1,5 uur yoga

Volledig ontspannen met volledige aandacht voor jezelf. Meditatie, rustige yoga yin/yang en yoga nidra. Yoga nidra geeft je een diepe rust, het staat gelijk aan 3 tot 4 uur slaap. Bij deze yoga nidra mag je een eigen positieve intentie plaatsen, hier hoef je niet over na te denken. Tijdens de yoga nidra wordt deze vanzelf uit je diepste kern naar boven gebracht. Het wordt heel bewust een setting met alleen vrouwen energie.

Wat mag je verwachten? Meditatie, zachte relaxte yin/yang yoga, daarna yoga nidra met intentie (slaap yoga), soundfulness (klankschalen en meer akoestische geluiden ) en we sluiten af met een kop kruidenthee.

Tijd: 19:30 uur tot 21:00 ( we starten 19:30 , 5 min voor aanvang aanwezig)

Prijs: € 12,50 p.p. -> per 2024 € 15,- p.p. ( contant of via een tikkie achteraf)Cacao & Yin Yoga workshop

Cacao stimuleert je om je hart centrum te openen en het versterkt het gevoel van verdieping, verbinding en ontspanning. De workshop start met een heartfulness meditatie en de smaakvolle Cacao drank. Daarna verstillen we middels Yin Yoga oefeningen en keer je met je aandacht naar binnen. Aan het einde is er Soundfulness, dit is een extra lange eindontspanning met diverse akoestische instrumenten.

100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en emoties mogen vrij stromen. Tijdens deze speciale workshop richten we ons met name op ontspannen, verbinden en verdiepen.

Wil je graag iets organiseren met je vriendinnen, dit is een leuke workshop. Informeer naar de mogelijkheden 06-28889931.

Deelname € 17,50 p.p. incl. een kop Raw Cacao, tijd 1,5 uur.


Een mindfulness workshop in de natuur

Buiten zijn in een natuurlijke omgeving werkt stress reducerend en brengt rust. Het wordt ervaren als vrijheid en energie opbouwend. Onderweg zijn en momenten pakken om mindfulness te ervaren en yoga oefeningen toe te passen in de natuur. Dat is een andere manier van wandelen en in contact zijn met jezelf en de omgeving. Weersomstandigheden hebben invloed, daarop inspelen vergroot je weerbaarheid. Sta open voor het moment en laat jezelf groeien.

Laat je verrassen door wat zich onderweg aandient. In een outdoor workshop, wordt wandelen afgewisseld met yoga oefeningen en natuurcoaching technieken (mindfulness, adem beheersing, verzamelen).

Een leuke afwisselende en gezellige workshop voor iedereen die ongeveer 1,5 uur kan wandelen. Informeer naar de mogelijkheden 06-28889931.

Deelname € 12,50 p.p.