Dit jaar geeft Love What You Do voor de eerste keer een Yoga retraite. Met veel zorg en aandacht is er gekozen voor een locatie in het buitengebied van Dalfsen (Overijssel). Wat mag je minimaal verwachten bij deze 24uurs yin yoga retraite?

Het 24uurs programma

Welkom! De biologische lunch staat om 12:00 uur voor je klaar. Sabine de eigenaresse van het landgoed is tevens de kok en bereid het eten tijdens de retraite. Het programma, de lessen en de coaching worden verzorgd door Liesbeth van Love What You Do. Tijdens de lunch nemen we gezamenlijk het programma door en we maken kennis met elkaar.

Om 13:00 starten we met het verkennen van het landgoed en dit combineren we met natuur coaching. 15:00 we drinken een kop thee en bereiden onze eerste yoga les voor binnen of buiten. Na de yoga les van ongeveer een uur, mag ieder voor zich de tijd invullen tot aan het diner rond 18:00 uur.

We dineren in de avond samen in een kring buiten om het vuur. We doen een korte meditatieoefening van 10 minuten gericht op de adem en je innerlijke focus. Dit wakkert je creativiteit aan. Je mag daarna de avond vrij invullen. Na 22:00 is er stilte verwacht.

Heb je gekozen voor een shelter, dan ga je een eigen shelter inrichten, dit doe je onder begeleiding van Sabine. Het gaat hier om de ervaring van teruggeworpen worden in de natuur in een echte survival shelter, je krijgt hier alle uitleg en hulp bij om dit compleet eigen te maken. Waarbij je gebruik kan maken van toilet en douche voorziening buiten of in het huis. Het is aan de bosrand, er zijn daar geen wilde zwijnen, wel gewoon bos dieren. Het is veilig en avontuurlijk.

Goedemorgen, er staat een zelfservice ontbijt klaar voor wie trek heeft, ongeacht hoe laat jij wakker bent. Om 9:00 starten we samen met een geleide meditatie van 20 minuten. Gevolgd door een rustige yin yoga les, van ongeveer een uur. Om 11:00 gaan we samen brunchen. Hierna sluiten we de retraite om 12:00 uur af op de locatie. Daarna is er nog de mogelijkheid om een wandeling te maken in de directe omgeving.

Algemene informatie

Datum: 22 en 23 juli                     

Prijs: € 207,50 single shelter / € 227, 50 single bed

Inclusief: 1 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x diner, vrije deelname aan het programma op een exclusief ecologisch privé landgoed en 1 x overnachting.

Locatie: Buitengebied Dalfsen. Exacte adres ontvang je na definitieve aanmelding.

Annuleringsvoorwaarden: Wanneer je aangeeft mee te doen, wil ik je vragen het bedrag over te maken. Deze retraite kan alleen doorgang vinden bij min. 4 deelnemers. Annulering is dan ook niet mogelijk, omdat 4 deelnemers ook tevens het max. is. Wel mag je iemand anders in je plaats laten gaan, als blijkt dat je niet kan.

Aanmelden: Liesbeth Godeschalk > 06-28889931 even appen.

Exclusief aanbod

Deze pilot is exclusief voor 4 vrouwelijke deelnemers. Het gaat hier om 2 single shelter plekken en 2 single bedden. Wil je graag meedoen met deze exclusieve aanbieding? Weet dat je ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het landgoed, waar je dan op verblijft. Van onze bijdrage kan Sabine weer een extra boom planten. Alles wat ze verdient gaat weer in het landgoed. Ze maakt alles zelf, van aanplant tot timmerwerk. Gemiddeld kost een vergelijkbare retraite €350,- in Nederland, weet dat dit dus exclusieve aanbieding is, die je niet snel weer tegen komt!

Wanneer deze pilot een succes is, is mijn wens om jaarlijks terug te keren naar deze bijzondere kracht plek in Dalfsen. We zien dan hoe het landgoed zich ontwikkeld tot een steeds volwassener voedselbos. Je ziet dan ook waar je geld aan besteed wordt, naast het feit dat je er ook al totaal voor ondergedompeld wordt in rust en ontspanning. Verbinding met de natuur en verbinding met jezelf, wat wil je nog meer?

Namasté