Bodymindrelease is een methodiek die je helpt om deze innerlijke oorzaak van levensklachten gericht aan te pakken. Bodymindrelease is breed inzetbaar en uiterst effectief bij: Burn-out, somberheid, depressie, vermoeidheid, PTSS, emotionele afhankelijkheid, stress, spanning, hooggevoeligheid, gedragsproblemen, angsten, eetstoornissen en als ondersteuning van het algehele herstel.

Ballast

De ballast die jij bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee jij naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke – erfelijke – ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Je kan dan wel zeggen dat onze ballast ons leven regeert.

Veel mensen hebben bewust en/of onbewust last van het verleden. Regelmatig denken we dan aan een vervelende gebeurtenis of traumatische ervaring. Gek genoeg hebben wij niet eens zo’n last van de gebeurtenis zelf. We hebben dan last van de beperkende gevoelens en overtuigingen die wij toen aan die gebeurtenis hebben gekoppeld. Zo zeulen wij zomaar een hoop ‘ballast’ met ons mee. Het verleden heeft je natuurlijk ook gevormd tot wie jij nu bent. Echter wanneer het jouw leven negatief beheerst en domineert, wordt het wellicht tijd hier wat aan te doen. Wil jij het verleden loslaten? Lees hier hoe jij aan jouw ballast komt, wat deze met je doet en hoe jij deze bewezen effectief kunt loslaten.

Diverse onderzoeken tonen aan dat onze ballast voor 95% bepaalt hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Het beïnvloed direct de keuzes die jij maakt in jouw leven en de mate van stress en spanning die jij ervaart in bepaalde situaties. Deze ballast bepaalt tot wie jij je aangetrokken voelt, of iets wel of niet lukt in jouw leven en welke aandoeningen of ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen. Jouw verleden loslaten begint met bewustwording!

Oorzaak in kaart gebracht

Binnen deze methode is de innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten.

Vervolgens leren wij jou in een individueel traject van 8 weken hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.