Wanneer je vast zit in een neerwaartse spiraal of een blokkade ervaart in je leven, heb je hulp nodig om dit te doorbreken. Met coaching kies je ervoor om te groeien, een stap voorwaarts te maken.

Wil je graag coaching volgen bij mij ? Hier vind je het  tarief wanneer je besluit om te investeren in jezelf en te starten met loslaten van wat jou belemmerd.

Er zijn diverse methodieken om je onbewuste belemmerende gedachten aan te pakken. Na jaren ervaring en diverse opleidingen op het gebied van therapie en coaching, kies ik er voor om mijn werk yoga coaching te noemen, omdat ik voornamelijk energetisch werk met oefeningen, adem technieken en hulpmiddelen zoals klankschalen. Als professional heb ik te maken met diverse beroepsvereniging, verzekering, regeltjes. Voor mijn werk als erkende GLI leefstijlcoach zijn er veel eisen en dit heb ik heel fijn ondergebracht bij mijn werkgever MiGuide (mocht je GLI willen, dat kan daar). Love What You Do is aangesloten bij de Verenging Yogadocenten Nederland. Mijn coaching werkzaamheden vallen onder de paraplu van VYN als het ademtherapie of wel yoga coaching is. Het is voornamelijk energetisch werk, holistisch, waarbij lichaamsbewustzijn en stressreductie mijn specialiteit is.

Belemmerende overtuigingen

Het loslaten van een blokkade kan je beschrijven al een gevoel van angst. Maar wat is nu angst? Angst is nuttig bij gevaar, het signaleert je en laat je vechten of vluchten. Maar angst is een belemmering wanneer deze wordt getriggerd in situaties die helemaal niet bedreigend zijn. Je neemt dit onbewust mee je dagelijks leven in, het kan je chronische stress bezorgen en alle gezondheidsklachten die daar bij horen, dat is een hele lijst om op te noemen. Het goed nieuws is, deze onbewuste angst mag je gaan los laten, het zal je meer rust geven, ontspanning, gezondheid, vrijheid en groei.

Je lichaam en geest activeren op basis van signalen om je heen, triggers. En de waarneming van de wereld om je heen, is ingekleurd door belemmerende overtuigingen.

De rol van de coach is hier om je te begeleiden en je uit te nodigen voor het doen van oefeningen. Tijdens de oefeningen en in de communicatie worden belemmerende overtuigingen omgebogen. Dit gebeurt in kleine stapjes, je eigen lichaam en geest zijn hierbij in control. We beginnen met het in kaart brengen van je eigen voorkeursgedrag. Hier start je reis van bewuster zijn over je eigen gedrag, je moet het wel zelf gaan doen, ander gedrag. Je maakt ieder moment weer de keuze, wat je doet. Het helpt je wanneer je bewuster bent van deze keuze momenten. Je blinde vlekken beter in kaart brengen en weten welke richting je beter op kan bewegen voor groei en wat je beter wilt vermijden. Leer jezelf beter kennen.

Coaching kan veel betekenen voor veel voorkomende lichamelijke en mentale klachten:

  • Hoofdpijn / migraine
  • Schouder- en nekklachten
  • Ademhaling / borstkast / tussen de schouderbladen
  • Rugklachten hoog / midden / laag
  • Heupen / knieën / voeten
  • Stress / piekeren / algehele spanning / angst
  • Emoties, verdriet, woede, angsten, etc.
  • Vage klachten / lage energie / spijsvertering, etc.
  • Spanningspijn
  • etc. informeer naar wat ik voor jou klacht kan betekenen.

Holistisch en energetisch

Coaching zoals ik aanbied is holistisch, ik kijk naar het geheel. Als mens ben je een energiesysteem dat bestaat uit verschillende onderdelen die met elkaar samenhangen. Lichamen, chakra’s, aura en energieveld. Hierbij pas ik diverse erkende methodieken toe, van belang is dat de methode niet belangrijker wordt dan het proces waar je doorheen gaat op dat moment.