Hoi, ik ben Liesbeth Godeschalk (geb. 1976), getrouwd met Patrick Band en moeder van Duncan Band (2011). Sinds 2011 woon ik op ’t Harde, bewust gekozen vanwege de mooie vrije natuur in de omgeving en het open karakter van het dorp. Ik ben opgegroeid in de landelijke omgeving van Heino en ik hou van het vrije buiten leven. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, sportief en creatief.

Voordat ik als zelfstandig ondernemer startte, werkte ik langere periode bij Achmea. Met plezier heb ik er gewerkt en kennis en ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijkheidsmodellen, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en management. Mijn interesse naar een andere werkcultuur én mijn fysieke problemen op dat moment, maakte dat ik bewust gekozen heb voor ondernemerschap. Dit bracht mij veel keuzevrijheid om mijn eigen uren in te delen en te herstellen van mijn fysieke beperkingen. Voor mij betekend zelfstandig ondernemerschap, dicht bij mijzelf blijven en mijn talenten, kwaliteiten en ervaringen inzetten voor onze maatschappij. Ik volg mijn eigen ontwikkel-pad en dat maakt mijn levenspad onlogisch, dynamisch, stress vrij en pijn vrij. Dit gun ik iedereen!

Op mijn Linked In is in grote lijnen te zien wat ik aan opleiding en werkervaring heb opgedaan. Gericht op mijn zelfstandig ondernemerschap staat hieronder een overzicht van mijn professionele vakgerichte scholing van af 2017: