Hoi, ik ben Liesbeth Godeschalk (geb. 1976), getrouwd met Patrick Band en moeder van Duncan Band (2011). Sinds 2011 woon ik op ’t Harde, bewust gekozen vanwege de mooie vrije natuur in de omgeving en het open karakter van het dorp. Ik ben opgegroeid in de landelijke omgeving van Heino en ik hou van het vrije buiten leven. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, sportief en creatief.

Voordat ik met Love What You Do startte, werkte ik langere periode op kantoor bij Achmea. Met plezier heb ik er gewerkt en kennis en ervaring opgedaan op het gebied van persoonlijkheidsmodellen, leiderschap, persoonlijke effectiviteit en management. Mijn interesse naar een andere werkcultuur en de beperkte bewegingsvrijheid op kantoor, maakte dat ik bewust gekozen heb voor een andere leefstijl en ander werk. Dit bracht mij veel keuzevrijheid om mijn eigen leven in te delen zoals ik dat graag wil. Daar hoort voor mij bij dat ik fysiek actiever kan zijn, door de dag heen en er ook fysiek kan zijn voor mijn zoon en hond. Door dicht bij mijzelf blijven, mijn talenten, kwaliteiten en ervaringen in te zetten ten positieve voor mijzelf en de maatschappij. Naast mijn liefde voor yoga, werk ik parttime als CooL – leefstijlcoach. Ik volg altijd mijn eigen ontwikkel-pad en dat maakt mijn levenspad voor de buitenwereld misschien onlogisch, maar voor mij dynamisch, stress vrij, pijn vrij en uitdagend. Een gezond leven gun ik iedereen!

Op mijn Linked In is in grote lijnen te zien wat ik in mijn leven aan opleiding en werkervaring heb opgedaan. Hieronder een overzicht van mijn professionele vakgerichte scholing vanaf 2017, ik ben dol op leren en al mijn vakkennis en ervaringskennis zet ik in bij iedere deelnemer die mijn pad kruist.