Regelmatig yoga beoefenen maakt bewust van het lichaam, het geeft een totaal ontspanning. Iedere keer wanneer men weer yoga beoefend wordt men weer bewust(er) van zichzelf. Reserveer via onderstaande button zelf je eerste (proef) les. Selecteer een dag en tijd en voeg je reservering toe. Je betaald eenvoudig met een Tikkie € 9,50, na je reservering.

Yin Yoga

Er zijn wekelijks Yin yoga lessen in de studio. Yin yoga is een zachte rustige yoga, de houdingen worden enkele minuten aangehouden en zijn liggend en zittend. Het stretcht het bindweefsel, het verdiept je bewegingsruimte en je ervaart mindfulness. De groepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen, alles is aanwezig. Voor jezelf kan het prettig zijn een eigen mat of een handdoek te gebruiken en om comfortabele kleding te dragen. De eindontspanning is met klankschalen en de les wordt gezamenlijk afgesloten met een kop thee. Yin yoga lestijden:

  • Maandag 18:30 tot 19:30 uur
  • Maandag 20:00 tot 21:00 uur
  • Woensdag 18:30 tot 19:30 uur
  • Woensdag 20:00 tot 21:00 uur

Yoga lidmaatschap

Je betaald per blok, ieder blok bestaat uit 12 lesweken en een blok kost € 99,-. De kosten zijn gemiddeld € 33,- per maand en omgerekend betaal je dan € 8,25 per les. Start je later dan wordt de betaling pro rato aangepast. De betaling gaat handmatig, contant of via een Tikkie. Je plek is wekelijks gereserveerd, kun je een keer niet? Kijk dan in de Yogalessen reserveringsagenda op beschikbaarheid voor een andere datum/tijd om je reservering te laten verplaatsen.

Geen lid

Doe je mee op basis van beschikbaarheid, vanwege een specifieke reden. Reserveer dan vooraf op tijd een plek in de yogalessen reserveringsagenda. Betaal direct met een Tikkie € 9,50 je gereserveerde les. Reserveren kan tot max. 7 dagen in de toekomst tot 2 uur vooraf.

Heb je vragen of kom je er niet uit met de reservering? neem contact op met Liesbeth.