Regelmatig yoga beoefenen maakt bewust van het lichaam, het geeft een totaal ontspanning. Iedere keer wanneer men weer yoga beoefend wordt men weer bewust(er) van zichzelf. Er zijn wekelijks yoga lessen in de studio. De groepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is en een rustige sfeer behouden blijft. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen, alles is aanwezig. Voor jezelf kan het prettig zijn een eigen mat/handdoek te gebruiken en comfortabele kleding te dragen. De eindontspanning is met klankschalen en de les wordt gezamenlijk afgesloten met een kop kruiden thee. Reserveer nu je eerste les. Je betaald € 10,00 voor een 1ste proefles. Een losse vervolg les is € 12,50 of je wordt lid en betaald voordeliger een blok (info zie onderaan).

Lesrooster

  • Maandag 18:30 tot 19:30 uur Yin
  • Maandag 20:00 tot 21:00 uur Yin
  • Dinsdag 10:30 tot 11:30 uur Yang
  • Woensdag 18:30 tot 19:30 uur Yin
  • Woensdag 20:00 tot 21:00 uur Yin

Volg deze on line lessen om thuis door te gaan met yoga

Yin

Yin yoga is een zachte rustige en langzame yoga, de houdingen worden 2 tot 10 minuten aangehouden en zijn liggend en zittend. Het stretcht tot diep in het bindweefsel, het verdiept je bewegingsruimte en laat je tot diep je vezels ontspannen. Het is een fijne beweegvorm om mindfulness bij toe te passen, je doet de oefeningen meditatief. Yin yoga is een laagdrempelige vorm van bewegen en voor iedereen toegankelijk.

Yang (Hatha & Pilates)

Met Hatha yoga doe je de Hatha zonnegroet, sta, lig of zit je 5 ademhalingen tot enkele minuten in een houding. Hiermee werk je aan spierontwikkeling, stretch, balans, ademhaling en het parasympatisch systeem. Hatha is gericht op diepe ontspanning, kracht opbouw en balans. Je hoeft niet lenig te zijn, je ontwikkeld door de beoefening vanzelf je maximale ruimte in combinatie met kracht en balans. Meditatie en ontspanning zijn geïntegreerd in de les, net zoals ademoefening.

Pilates zijn core spier oefeningen, je versterkt je buik, rug en bilspieren. Het zijn repeterende oefeningen, om kracht op te bouwen en uithoudingsvermogen. Pilates wordt vaak aanbevolen bij rugklachten, omdat je heel gericht je core versterkt. Ieder oefent op een eigen niveau, zo let je goed op je eigen grenzen.

Lidmaatschap yoga

Wil je iedere week lessen volgen bij Love What You Do, dan kies je ervoor om te betalen per blok, je reserveert hiermee je plek. Wil je af en toe meedoen of zelf plannen wanneer het jou uitkomt, dan kies je voor de betaling per losse les. Daarom passen we geen uitzonderingen voor vakanties toe, wanneer je kiest voor een blok.

Ieder seizoen bestaat uit een blok, zo hebben we het voorjaar, zomer, herfst en winter blok. Ieder blok is ingepland voor 12 weken lessen. Voor een blok betaal je € 99,-.

VOORJAAR BLOK 13 maart tot en met 18 juni 2023

Let op! maandag Pinksteren 29-6 en maandag 5-6 is er geen les deze wordt verplaats naar donderdag 1-6 en 8-6, je mag ook meedoen op woensdag als je donderdag niet kan, geef dit fan door.

ZOMER BLOK 19 juni tot 28 augustus 2023 aangepast rooster, lees onderstaande info:

Binnen yoga : Maandag 19-6, 26-6, 3-7, 17-7 & Woensdag 21-6, 28-6, 5-7, 19-7 in de avond op de reguliere tijden 18:30 & 20:00 bij voldoende aanmeldingen, dus meld je aan! Voor 1 maand € 33 – ( 4 lessen) of kies per losse les €12,50.

Buiten yoga Maandag 24-7, 31-7, 7-8, 21-8 & Woensdag 28-7, 2-8, 9-8, 23-8 in de avond op aangepaste tijden, bij voldoende aanmeldingen en droog weer. Los per les €10,00 ( =excl. thee en eigen buiten yoga mat). Locatie wisselend in een tuin in Elburg of op het scoutingveldje ’t Harde. Via de buiten yoga groepsapp weet je tijd en locatie en doorgang i.v.m. weer, meld je vrijblijvend aan voor de buiten yogagroep!

HERFST BLOK 28 augustus tot en met 19 november 2023

WINTER BLOK 2023 20 november tot en met xxx

(Vakanties: Kerst 2 weken, Voorjaar 1 week, Pasen 1 week, Mei vakantie 1 week)

Parkeren

Wanneer je met de auto komt, parkeer je op de oprit. De eerste rijdt zover mogelijk naar voren. De volgende sluit weer aan en ook 2 rijen naast elkaar. Er kunnen op die manier zeker in totaal 6-7 auto’s op de oprit staan. Is de oprit helemaal vol dan mag je op de verharde gras parkeerstrook staan, waarbij er niet een oprit/auto van een huiseigenaar wordt geblokkeerd. De zachte berm van alleen gras (de kant van de lantaarnpalen) is verboden om te parkeren. Neem je tijd om goed te parkeren.🙏🏻

Heb je vragen ? neem contact op met Liesbeth